Ön itt van most:On-line imádság

On-line imádság


Kedves hívek.

A járvány idején is szeretnénk biztosítani híveink számára a közös ima lehetőségét, így az alábbi időpontokban indított alkalmakba bárki bekapcsolódhat.

 • 2020. június 02. kedd
  • 19:00 - közös rózsafüzér ima,
 • 2020. június 03. szerda
  • A Szloboda család †-ért nm.
  • 19:00 - közös rózsafüzér ima,
 • 2020. június 04. csütörtök
  • Papjainkért, papi hivatásokért nm.
  • 19:00 - közös rózsafüzér ima,
 • 2020. június 05. péntek
  • A Rózsafüzér-társulat élő és † tagjaiért nm.
  • 19:00 - közös rózsafüzér ima,
 • 2020. június 06. szombat
  • A Tisztítóhelyen szenvedő lelkekért nm.
  • 19:00 - közös rózsafüzér ima,
 • 2020. június 07. vasárnap
  • 10.00 - Szabadtéri szentmise, rossz idő esetén miseközvetítés a templomból.
Június 1, PünkösdhétfőMájus 31, PünkösdvasárnapMájus 24-i szentmise:Május 17-i szentmise:Május 10-i szentmise:Május 3-i szentmise:Április 26-i szentmise:

Április 19-i szentmise:

Április 13 - Húsvét hétfő:

Április 12 - Húsvét vasárnapi szentmise:

Április 11 - Nagyszombati szentmise:

Április 10 - Nagypénteki szentmise:

Április 9 - Nagycsütörtöki szentmise:

Április 8 - Nagyszerda, a Lelkigyakorlat 3. napja:

Április 7 - Nagykedd, a Lelkigyakorlat 2. napja:

Április 6 - Nagyhétfő, a Lelkigyakorlat 1. napja:

Április 5 - Virágvasárnap:

Március 29-i szentmise:

Amennyiben bármilyen észrevételük van a közvetítéssel kapcsolatban kérjük jelezzék a romaikatolikusplebania2@t-online.hu címen.


>> Csatlakozás a rózsafüzér közösséghez <<


Fontos tudnivaló hogy a hiszekegyet, a bevezető kéréseket valamint az egyes tizedeket egy-egy előimádkozó személy imádkozza hangosan, az imaközösség többi tagja pedig csöndben, halkan magában imádkozzon, ugyanis ha egyszerre többen imádkozunk hangosan az a rendszer akadozásához vezet. Kérjük a kedves híveket hogy ezt vegyék figyelembe az egyes imaalkalmak során. Hangos imára is van lehetőség, ebben az esetben kérjük némítsák le mikrofonjaikat a képernyő mikrofon ikonjára kattintva.

A vezetékes telefonnal rendelkező hívek bekapcsolása a rózsafüzér imádságba technikai okok miatt egyenlőre nem lehetséges. Amint változás történik értesítjük a híveket.

Útmutató utasítás a Skype használatához

A fenti hivatkozásra kattintva az alábbi képernyő érhető el:

 1. A legegyszerűbb csatlakozási lehetőség, nem igényel sem előzetes regisztrációt, sem pedig a Skype program letöltését, csupán a nevét kell megadnia amelyet a többi résztvevő is látni fog. Amennyiben egy újabb imaalkalomhoz szeretne csatlakozni, úgy újra a fönti hivatkozásra kell kattintania.
 2. Bejelentkezhetünk meglévő Skype profilunkba, vagy új fiókot hozhatunk létre. Ez akkor célszerű választás ha tartósan szeretnénk használni a programot. Ide kattintva meg kell adnia a Skype fiókhoz tartozó telefonszámát vagy e-mail címét.
  Amennyiben még nem rendelkezik ilyennel úgy válassza a "Nincs fiókja? Hozzon létre egyet." opciót. A következő lapon vagy telefonszámát, vagy az "E-mail cím használata" lehetőségnél adja meg azt az e-mail címet, melyhez a skype fiókot szeretné regisztrálni. Fontos, hogy itt ne a meglévő fiókunk e-mail címével regisztráljunk!
  Ha nincs ilyen e-mail címe úgy hozzon létre új e-mail címet az "Új e-mail cím létrehozása" lehetőségnél.
 3. A regisztrációt követően már be tud jelentkezni saját fiókjával.

 4. A Skype alkalmazást tölthetjük le számítógépünkre vagy okostelefonunkra.
 5. Amennyiben már telepítettük a Skype alkalmazást itt el tudjuk azt indítani és csatlakozhatunk a csoporthoz.

Amennyiben rendelkezik Skype fiókkal vagy létrehoz egyet, valamint telepíti az applikációt, csupán először kell csatlakoznia a közösséghez, ezt követően a Skype indítása után elérhető lesz a csoport

Fontos tudni, hogy a fenti hivatkozásra kattintva egy csoporthoz csatlakozunk, ahol az előre kitűzött időpontokban konferenciahívásokat indítunk, mely alatt lehet közösen imádkozni.

Kérjük a kedves híveket hogy időben csatlakozzanak, legalább az esemény kezdete előtt 10 perccel azért, hogy mindeki föl tudjon készülni. Az imaalkalmak közben kapcsoljunk ki minden egyéb eszközt (televízió, rádió, háztartási gépek) vagy vonuljanak olyan helyiségbe ahol ezek az eszközök nem zavarják a többieket. A visszhang és a gerjedés elkerülése érdekében lehetőleg fül vagy fejhallgatóval csatlakozzanak a híváshoz és ne hangosítsák ki a készüléket.

Az imaalkalomba a "Csatlakozás a híváshoz" ikonra kattintva léphet be.