HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2020. május 17-én

Az előttünk álló héten van Urunk Mennybemenetelének az ünnepe, vagyis Áldozócsütörtök, ami munkanap, így Egyházunk vasárnap emlékezik meg erről az eseményről. Jövő vasárnap ünnepeljük tehát Urunk Mennybemenetelének a főünnepét, amikor arra emlékezik Egyházunk, hogy a feltámadt Üdvözítő az apostolok szeme láttára felemelkedik a mennyei dicsőségbe.

Jövő vasárnap is szintén még csak egy szentmise lesz, amit itt, a Közösségi Ház udvarán fogunk bemutatni délelőtt 10-kor, feltéve, ha az időjárás nem szól közbe. Hívjuk és várjuk a Kedves Híveket erre a szentmisére is. Jövő vasárnap a szentmise előtt gyónási lehetőség lesz a Hívek számára, itt a szabadban. Kérek mindenkit, végezzük el szentgyónásunkat, és csak így járuljunk majd az előttünk álló időszakban a szentmiséken szentáldozáshoz.

Amint az elmúlt vasárnap hirdettem, a Plébániahivatal is nyitva lesz már, de csak részlegesen, azaz hétköznaponként, keddtől péntekig a délutáni órákban, vagyis délután 3-tól (15.00) este 6-ig, fél 7-ig (18.00-18.30), hogy aki személyesen szeretné elintézi a dolgait, annak legyen erre lehetősége. Hála Istennek, már jó néhányan személyesen is eljöttek a fenti időpontban a Plébániára. Kérem a Híveket, hogy személyesen ebben az időpontban keressenek. Egyházközségünk mobiltelefonján továbbra is lehet érdeklődni az ügyintézés tekintetében.

Miserend (2020.05.18 - 05.24.):

Hétköznaponként, hétfőtől szombatig, este 7-től (19.00) on-line rózsafüzér imát végzünk, ahová hívunk és várunk mindenkit.


2020-05-17
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás