HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2020. május 10-én

Mindenekelőtt, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, természetesen nevek említése nélkül, akik a hét folyamán a segítségünkre voltak abban, hogy a mai vasárnaptól kezdődően itt, Közösségi Házunk udvarán, méltó módon ünnepelhetünk, és újra közösségben is bemutathatjuk, legalábbis vasárnaponként, a Legszentebb Áldozatot. Sok-sok szorgos kezű ember jó szándékú munkája van abban, hogy most és itt együtt imádkozhatunk. Hála Istennek mindenki, akiket megszólítottunk, örömmel és jó szándékkal igyekezett segíteni abban, és úgy, amiben és ahogyan tudott, ideje, ereje és lehetősége szerint. Isten áldása kísérje minden segítőkész Hívünknek saját, személyes valamint családja életét is. Szeretném mindezt viszonozni azzal, hogy az előttünk álló héten, pénteken egy hálaadó szentmisét fogok bemutatni mindazokért, akikre számíthattunk az elmúlt hét, az elmúlt napok folyamán.

Mivel enyhülni látszik a járványügyi helyzet, így a Plébániahivatal is nyitva lesz már, de csak részlegesen, azaz hétköznaponként, keddtől péntekig a délutáni órákban, vagyis délután 3-tól (15.00) este 6-ig, fél 7-ig (18.00-18.30), hogy aki személyesen szeretné elintézi a dolgait, annak legyen lehetősége. Kérem a Híveket, hogy személyesen ebben az időpontban keressenek. Egyházközségünk mobiltelefonján továbbra is lehet érdeklődni az ügyintézés tekintetében.

Jövő vasárnap szintén csak egy szentmise lesz, amit itt, a Közösségi Ház udvarán fogunk bemutatni délelőtt 10-kor, feltéve, ha az időjárás nem szól közbe. Hívjuk és várjuk a Kedves Híveket erre a szentmisére is. Szombaton, május 16-án gyónási lehetőség lesz a Hívek számára este 5-6. óra (17.00-18.00) között, itt a szabadban, valamint jövő vasárnap a szentmise előtt is. Kérek mindenkit, végezze el szentgyónását és csak így járuljon majd jövő vasárnap a szentáldozáshoz.

Miserend (2020.05.11 - 05.17.):

Hétköznaponként, hétfőtől szombatig, este 7-től (19.00) on-line rózsafüzér imát végzünk, ahová hívunk és várunk mindenkit.


2020-05-10
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás